Betaalmogelijkheden bij Sieraadkado.com

In deze webshop kunt u gebruik maken van onderstaande betaalmogelijkheden. Daarnaast maakt u hier gebruik van een beveiligde internetverbinding. Bij het verzenden van gevoelige informatie, is het belangrijk om te weten dat u veilig betaalt. Bij een beveiligde internetverbinding staat er https://adreswebsite in de adresbalk van uw browser in plaats van het ‘normale’ http://adreswebsite. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (Engels voor veilig). Bij de meeste browsers ziet u ook een slotje in de adresbalk of onderin in het browserscherm.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De voordelen: iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling bij Sieraadkado.com. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

iDeal QR-code

Een iDEAL-QR-code herkent u aan het iDEAL-logo in het midden van de QR-code.

Om nu via een iDEAL QR-code te kunnen betalen, dient u eerst de iDEAL-app te downloaden. Als u deze installeert, kunt u direct uw voorkeursbank selecteren. De mobiel bankieren app van deze bank wordt opgestart als u de iDEAL-transactie in de app bevestigt. Hoewel deze codes zijn te scannen met iedere app, is het alleen mogelijk om een iDEAL-betaling op te starten met de iDEAL-app. Wel zo veilig.

De iDeal QR-code in 5 stappen:
– Installeer de mobiel bankieren app van uw bank, mocht u deze nog niet op uw telefoon beschikbaar hebben.
– Download de gratis iDEAL-app in de app store* van Android of Apple op uw mobiele telefoon.
– Scan de iDEAL-QR-code met de iDEAL-app.
– Druk bij uw bestelling op ‘Betalen’. U wordt dan doorgeleid naar de mobiel bankieren app van uw bank waar u met iDEAL betaalt zoals u gewend bent.
– Daarna keert u terug naar de bevestigingspagina van Sieraadkado.com.

Overboeking / Iban

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail, waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings e-mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het ordernummer vermeldt. Samengevat: Zelf uw betaling verrichten via uw bank onder vermelding van uw ordernummer.

Bevestiging per e-mail na ontvangst van uw betaling Levertijd: 3-4 werkdagen (direct verstuurd na ontvangst betaling).

De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Sisow, www.sisow.nl.